Wolfsburg je bez poraza nakon prva dva meca posto su zabelezili pobedu od 2:1 protiv Frankfurta i igrlai nereseno 1:1 protiv Koelna prosle nedelje. Oni su igrali dobro na drugom mecu, ali je odbrana domacina blia na visini zadatka. Nakon prosle sezone, koju su zavrsili na drugom mestu ocekivanja su velika i pritisak je bio vise nego ocigledan. KAda se pogleda i prethodna sezona, oni su pobedili na 14 od 17 meceva kao domacini a i na 9 od poslednjih 10.

Schalke je takodje dobro poceo novu sezonu, ponedili su 3:0 protiv WErdera na otvaranju, ali su nakon toga doziveli neprijatno iznenadjenje posto su kao domacini protiv Darmstada igrali asmo 1:1. Vecina njihovih meceva nije obilovala golovima prosle sezone, ali cini se da su ovoga puta nesto ofanzivniji. Oni takdoje na raspolaganju imaju skoro sve igrace, jedino su Atsuto Uchida i Fabian Diefer van tima, kao i Matjia Nastasic.

Oba tima su pokazala da znaju da postignu gol na pocetku sezone i mislim da ce isto biti i na ovom mecu. Ovi timovi imaju ujednacen skor kada su u pitanju medjusobni dueli pa je po mom misljenju bolje kladiti se na golove.
Wolfsburg vs Schalke
Tip: GOLOVI 3+ (over 2.5)
dnevni_tipovi010001.gif