Karlsruher je trenutno na 7. mestu u 2. Bundesligi i poceli su da se popravljaju nakon nedavnog pada u formi. Oni su imali niz od 4 meca bez poede, ali su proslog vikenda uspeli da dodju do poede na strani protiv Stl Paulia na strani, sto je bila njihova treba pobeda na gostovanjima ove sezone. Oni pokazuju i bolje partije na na svom terenu gde su neporazeni na 16 od polednjih 17 meceva. U dosadasnjem delu sezone imaju 1 pobedu i 3 neresena rezultata na 5 meceva kao domacini, poraz su doziveli protiv Ingolstadta pre 2 nedelje i vaze za jednog od glavnih kandidata za plasman u visi rang ove sezone.

Jedino gol razlika deli Sandhausen od mesta koje vode u nizi rang, i oni su trenutno u losoj formi. Proslog vikenda su igrali 1:1 na svom terenu protiv Auea i jos jednom su pokazali losu igru. Gosti su dominirali tokom veceg dela meca i Sandhausen je imao srece da dodje i do jednog boda. Oni su najneefikasnija ekipa u ligi ove seone, postigli su samo 8 golova na 11 meceva. Na gostovanjima takodje igraju lose, porazeni su an 4 od 5 meceva ove sezone.

Nakon losih rezultata Karlsruher je konacno dosao do pobede dok Sandhausen i dalje igra veoma lose. Karlsruher je jedan od boljih timova kada je u pitanju forma na domacem terenu i mislmi da ce slaviti pobedu na ovom mecu.
Karlsruher vs Sandhausen
Tip: 1
dnevni_tipovi010001.gif