Sundsvall je na poziciji koja vodi u play off za opstanak u ligi i predpostavljam da ce do kraja sezone oni biti ukljuceni u borbu za opstanak u ligi. Ovo bi mogao da bude veoma vazan mec za njih nakon sto su doziveli ubedljivo poaz od 3:0 protiv Malmo-a na strani. Sundsvall je neporazen na svom trenu poslednja 3 meca, ali oni jos uvek nemaju pobedu pred svojom publikom i njihov skor glasi 0-4-4 uz gol razliku 5:12 na tim mecevima.

Hammarby je u solidnoj formi i oni se trenutno nalaze na sredini tabele sa 4 boda vise od domacina. Ipak, oni nemaju vremena da se opuste posto bi uz par poraza mogli da budu uvuceni u borbu za optanak. Oni su svesni situacije i ocekujem da ce pruziti svoj maksimum na ovom mecu. Hammarby jos uvek nema pobedu na strani, oni imaju skor 0-5-4 i gol razliku 10:16 na tim mecevima.

Sundsvall ima vise uspeha u medjusobnim duelima u poslednje vreme, oni su slavili na poslednja 2 meca. Takodje Hammarby cebiti oslabljen neigranjem 2 veoma vazna igraca posto su Persson i Batan suspendovani pa je mozda ovo prilika da domaci dodju do prve pobede.
Sundsvall vs Hammarby
Tip: 1X DUPLA SANSA
dnevni_tipovi010001.gif