Od 20:00 sastaju se Zulte Waragem i Beveren i to je mec za koji mislim da ce obilovati golovima te je moj tip over 3.U sustini jurimo 4+,ali ako se mec zavrsi sa tri gola ulog nam se vraca.

Zulte mi je omiljena ekipa iz Belgije,jer igraju jako lep fudbal napadacki i na gol vise.Takva igra ih je dovela do LE,jer su uspeli da osvoje kup ako se ne varam.Ovaj prvi deo sezone igraju na visikom nivou i kada dodje onaj deo kada se dele bodovi oni se gase i pustaju ove najjace da se bore za sam vrh.

Do sada Zulte kod kuce odigrao 5 utakmica i na 4 je doslo 3 plus.Na 3 od 5 su dali 2 gola,a na 4 su primili barem gol i bilo je gg.Ako se gledaju igre i na strani Zulte nije dao gol samo na jednom mecu i ovi podaci dovoljno govore koliko su dobri za igru na golove iako su me prodali sad protiv Vitesea u LE.

Pored ova imaju idealnog protivnika za golove Beveren,ekila koja takodje gaki slican stil.Gol su dali na 3 od 5 tekmi na strani i kad god su dali gol na strani uvek su dali minimum dva.Kod kuce na 4 od 5 gg3 plus,a inace su sve dosle 3 plus.

Dakle dve napadacke ekipe koje ne znaju da se brane i ako ovde ne bude golova nigde nece.
Zulte Waregem vs Waasland-Beveren
Tip: GOLOVI 3+ (over 2.5)
dnevni_tipovi011001.gif
bomba%20baner%20460x90.gif