Ankaragucu se nalazi na 14. poziciji sa 37 bodova i ima samo 3 boda vise u odnosu na Bursu i poziciju koja vodi u nizi rang. U igri je tu jos i Goztepe pa ce zadnje kolo da odlucuje ko ostaje ko ispada.

Sivaspor je ispred Anakaragucua sa 38 bodova i oni su obezbijedili opstanak sa danasnjim remijem izmedju Burse i Goztepea.
U ovom mecu domacinu treba samo bod i obezbjedjuju opstanak u ligi. Bursa i Goztepe su danas odigrali nerijeseno i tako prije Bursa sama sebi zapecatila sudbinu i ispadanje nego Goztepe.

Bursa sada ima 34 boda i morat ce u zadnjem kolu da pobijedi na gostovanju protiv Malatypsora dok ce Ankaragucu igrati protiv Goztepea , ako u ovom mecu izvuku nerijeseno onda im taj mec nece puno znaciti ali Bursi hoce.
Znaci Ankaragucu sa nerijesenim ce imati 38 bodova, zadnje kolo moze izgubiti, Bursa i da pobijedi imat ce 37 sto je nedovoljno za opstanak, mogu ostati samo ako pobijede a da Goztepe kod kuce ne savlada Ankaragucu.

Ovdje je mali problem sto Sivaspor moze i da izgubi ali vjerujem da se mogu dogovoriti da bude nerijeseno i da svi budemo zadovoljni, uostalom kvota ne bi bas toliko padala jer vjerovatno se veliki novac uplacuje na ovo.
Ankaragucu vs Sivasspor
Tip: X
buttonnazad.png
bomba_baner_460x90.gif