Poslednji moj predlog što se tice singlova iz kvalifikacija za Evropa Ligu je sa meca izmedu Leha i Gandžasara. Tip je da ce Poljaci pobediti bez primljenog gola.

Leh je ozbiljan klub da bi sebi dozvolio bilo kakve probleme u ovoj pocetnoj rundi kvalifikacija. pretprošle sezone su bili ucesnici grupne faze, dok im je u prošloj to izmaklo u 3. rundi kvalifikacija nakon dvomeca sa Utrehtom. Prošlu sezonu su poceli od prve runde takode dvomecom protiv makedonskog Pelistera, kada su slavili dva puta sigurno sa 3:0 i sa 4:0. Ovaj protivnik je mislim istog ranga, pa bi trebalo opet da rutinski odrade posao. Da bi spokojni išli na gostovanje u Jermeniju sigurno ce želeti da trijumfuju i da pritom sacuvaju svoju mrežu. U propremnim utakmicama su bili odlicni, odbrana je bila poprilicno sigurna tako da mislim da ce ih i sutra protivnik teško savladati.

Gandžasar je prošle sezone cak i u domacoj ligi igrao dosta bledo na gostovanjima, a ovo ce biti mnogo teže iskustvo nego li rivali koje imaju u domacem prvenstvu. U prethodnih 10-ak godina su pet puta gostovali u okviru kvalifikacija za Evropa Ligu, doživeli su isto toliko poraza i postigli su svega dva gola van svog stadiona: 2012. godine u porazu od Strejmura (Farska Ostrva) sa 3:1 i 2013. godine u porazu od Aktobea (Kazahstan) sa 2:1. Primera radi prošle sezone su se sastali sa ekipom Mladosti iz Podgorice i izgubili oba meca sa 0:1 i 0:3, ove godine zaista dobili jednog od najtežih mogucih rivala i teško da ce uspeti bilo šta da pokažu na ovoj utakmici. Srecno ako neko prati!
Lech Poznan vs Gandzasar Kapan
Tip: 1
buttonnazad.png