Opredelio sam se na još jedan susret u okviru poljske Ekstraklase i grupe plej aut, gde ce snage odmeriti Gornjik Zabže i Zaglebje Lubin.

Isti je povod kao i kod Visle, dakle, poslednje je kolo, ocekujem da program bude efikasan i da ce biti srece prvenstveno da baš utakmice koje sam odabrao i završe sa efikasnim epilogom !

Pitanje opstanka se nije ni dovodilo za ove dve ekipe, pa su ga tako izborile što se kaže lagano !

Gornjik u susret ulazi sa dve vezane pobede, rezultatima 4:1 i 1:2, pa vidimo da ekipa sposobna jeste da rivalu mrežu u više navrata zatrese, isto tako da barem i primi gol, pa se nadam da ce slicno i danas biti !
Što se efikasnosti Zaglebja tice, uzecu u obzir poslednjih 5 utakmica, gde je to rezultatski izgledalo, 3:2 i 0:1 u porazima, te tri pobede od 2:1, 1:2 i poslednja rezultatom 3:1, što ukazuje na to da ekipa igra na gol više, pa shodno tome, trebalo bi da i danas može do nekog gola, a da isto tako i primi koji !

Što se medusobnih tice, važilo je da golova gotovo nikad ne nedostaje, ali poslednjih pet mršavo jeste, pa je cetiri bivalo sa po dva komada, a u tom preostalom tek minimalni pogodak, pa shodno tome, smatram da trenutak jeste pogodan da nešto slabijoj efikasnosti dode kraj i da nam prirede partiju sa minimalnih cetiri pogodaka !
Gornik Zabrze vs KGHM Zaglebie Lubin
Tip: GOLOVI 4+ (over 3.5)
buttonnazad.png