Free Translation Widget
1_strana_za_dodavanje001001.jpg
CSS Menu Builder
betonitbaner.gif
Roba iz Kine - kupovina iz kine

Kupovina iz Kine je sve popularnija na nasim prostorima Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Crne Gore. Kako je kupovina kineskih proizvoda sve popularnija konacno smo i mi dobili online shop (prodavnicu) na srpskom jeziku u kojoj mozete kupiti sve od igle do lokomotive i gde je isporuka proizvoda besplatna. Zelimo da pomognemo narucivanje proizvoda iz kine preko najvecih portala kao sto su banggood ili aliexpress.

Primalac ili ovlašceno lice može Pošti da reklamira oštecenje ili umanjenje sadržaja registrovane pošiljke, u ovom slucaju paketa odmah prilikom urucenja pošiljke, a najkasnije narednog radnog dana. U tom slucaju pošta je dužna da izvrši komisijski pregled pošiljke u prisustvu primaoca ili ovlašcenog lica i da sacini zapisnik o neispravnosti pošiljke u dva primerka.

Mozete kupiti na primer HD kameru za kola sledecim specifikacijama:
HD DVR Auto kamera (digitalni video rekorder) za "snimanje ispred" sa osvetljenjem za nocno snimanje.

    6 dioda za nocno snimanje
    Rotirajuci ekran 90 stepeni
    Rezolucija snimanja 1280*480 format AVI
    Rezolucija slikanja 2560*1920 format JPG
    Podržava memorijske kartice 512MB - 32GB
    Snima automatski po ukljucenju
    Napon rada DC 5V
    Ima punjivu bateriju
    Povezivanje preko USB
    Mikrofon za snimanje zvuka


Ostale proizvode mozete pronaci na sajtu robaizkine.com kao sto su kamere, fotoaparati, pc oprema, zenska i muska garderoba i satovi kao i najpovoljnije i najjeftinije decije proizvode.

Možete ocekivati da vam stigne proizvod u roku od 2-25 radnih dana, u zavisnosti od nacina dostave koji ste izabrali: (DHL: 3-9 radnih dana, EMS: 6-16 radnih dana, AIR Mail). Znaci potrebno je od 5 do 25 radnih dana da Vam stigne paket. Racunaju se samo radni dani bez vikenda i praznika.
Kupovina iz Kine
Pocetna Stranica
Uzivo Rezultati
VIP Sekcija
Live TV
Roba iz Kine